Curs foto online UNU LA UNU unde vei învăța cum să abordezi fotografia de natură, să creezi compoziții mai bune și să îți îmbunătățești abilitățile de editare. 
Cursul consta in 4 -5 sesiuni  unul la unu (numarul sesiunilor variaza in functie de timpul disponibil al clientului per sesiune).
Pentru opțiuni personalizate, prețuri și detalii, te rog să mă contactezi prin formularul de contact de pe site sau la următorul număr de telefon: +40742529985. 
Oferă drept cadou fotografia de natură cu voucher-ul nostru pentru cursul de fotografie. Cei dragi ție vor învăța de la mine într-un webinar unu la unu și își vor îmbunătăți abilitățile fotografice ce îi vor ajuta  să captureze imagini impresionante din natură. 
Potrivit pentru toate nivelurile, acest curs cuprinzător este un cadou unic și memorabil. Cumpără acum și adu-i bucurie iubitorului de natură din viața ta. 
Cursul consta in 2-3 sesiuni online unu la unu (numarul sesiunilor variaza in functie de timpul disponibil al clientului per sesiune).
Pentru opțiuni personalizate, prețuri și detalii, te rog să mă contactezi prin formularul de CONTACT de pe site sau la următorul număr de telefon: +40742529985
Back to Top